Ремонт на покриви

Ремонт на покриви от професионален домоуправител в гр.София

Покривът на една сграда е един от най-важните конструктивни елементи. Той е изложен целогодишно на различни атмосферни влияния, което налага неговата поддръжка и ремонт, за да бъдат предотвратени течове, мухъл, плесен и изгниване на носещи части от неговата конструкция.

Ако имате проблем!? Качете се в таванското помещение и се опитайте да установите къде е причината за теча.Проверете кога за последно е правен ремонт на покрива. Опишете какво е горното покритие на покрива. Дали е от керамични керемиди, битумни керемиди, хидроизолация или друго покритие?

Ако Вие не можете да отстраните проблема, свържете се с нас. Ние ще дойдем, за да направим оглед на място, и след това ще изготвим поне три оферти за ремонт, съобразени с Вашите индивидуални нужди.

Ремонт на покриви в гр.София

Какви материали да изберем за ремонт на покрива?

За избора на материали Ви съветваме, да изберете малко по-скъпи, но качествени материали, пред тези, които са евтини, но и с много по-ниско качество. Животът на качествените материали е много по-дълъг, което е по-доброто решение в дългосрочен план. Разбира се, винаги може да се намери решение, според бюджета, който сте решили да отделите за ремонт на покрива си.

От здравината и функционалността му зависи запазването на цялата сграда. Ако не се погрижим за покрива, не само той, но и домът ни ще рухне. Така че, не чакайте да се появи теч, а вземете мерки навреме. Свържете се с нас още сега.

Оферти за ремонт на покриви от професионален домоуправител в гр.София

Кое е най-доброто покритие за покрива?

Типът на покритието се определя предимно от наклона на покрива.

  • От 20 до 50 градуса: керамични и бетонни керемиди;
  • От 15 до 90 градуса: битумни керемиди;
  • От 0 до 15 градуса: рулонна хидроизолация;
  • От 30 до 60 градуса: естествен камък;